Referenties

Prima vakman!

16-02-2022

We zochten een aannemer die hield van ons soort huizen,-30er jaren. Hij bleek precies de man die we zochten. Hij weet alles van hout ,heeft een eigen werkplaats waar hij o.a. een nieuwe dakkapel, kozijnen en ramen precies zoals ze origineel waren heeft gemaakt! We hebben nu overal dubbelglas en onze badkamer ziet er weer uit als nieuw! Niet alleen een prima betrouwbare vakman maar ook aardige vent. We zijn erg blij met ons opgeknapte huis.
Fred en Annelies van der Burgt

Heel tevreden!

In het najaar van 2020 heeft Hans een donkere opslagruimte met een klein daklicht verbouwd tot een lichte, goed geïsoleerde werkkamer. De ruimte is gesitueerd onder het platte dak van een gehorig huis uit 1900. Hans heeft met twee Fakro platdakramen (incl zonwering en elektrisch bedienbaar) een zee van licht gecreëerd. De vloer, de wanden en het plafond zijn afgewerkt met geluidsisolatie en gipsplaten, electra aangebracht, en het plafond is gestukt.

Alle werkzaamheden gingen in prettig overleg. Geen verassingen qua kosten, alles super netjes. Hans is ook een prettig persoon in de omgangen en hij weet veel over traditionele bouwmethoden.

Kortom heel tevreden over het hele proces en blij met het eindresultaat!
Brigitte

Van harte aanbevolen!

Dhr Hans Janssen heeft bij ons het oude zolder dakraam vervangen voor een nieuw tuimelraam.

Een hele klus die door hem prima is uitgevoerd tot onze volle tevredenheid.

Bij een evt nieuwe klus zullen wij hem zeker weer terug vragen!!
C M van der Linden

Komt afspraken na!

Mijn dakraam lekte en was klein. Hans heeft daarom een nieuw en groter dakraam geplaatst. Keurig en snel afgewerkt, precies zoals afgesproken.
J. Radenborg

Fantastisch goed gedaan!

Hans heeft onze douchebak vervangen door een inloopdouche. Fantastisch goed gedaan, de hele badkamer ziet er gelijk een stuk beter uit. Hans is een aardige man die goed meedenkt met wat je wilt.
Hermine de Winkel

Zeker aan te raden!

Hans heeft in september onze zolder verbouwd met een vliering en twee prachtige kamers als resultaat. Werkt netjes, overlegt als dat nodig is en is prettig in de omgang. Zeker aan te raden!
Lori en Marten

Geweldig vakmanschap.

01-02-2019

Geweldig vakmanschap wat Hans heeft geleverd in ons huis! We zijn laat met onze reactie maar daardoor hebben wij wel al een geruim aantal weken onze nieuwe badkamer kunnen testen. In alle opzichten zijn we meer dan tevreden. Heel mooi, precies wat wij wilden. En alles functioneert geweldig. Fijne man die op eigen wijze rustig doorwerkt.
Monique Aussems en Wijnand Kok

Een vakman!

03-08-2019

Bij ons heeft Hans de badkamer boven omgetoverd tot een prachtige ruimte. Een vakman die met minder geen genoegen neemt. Hij neemt de tijd voor alles, en denkt mee. Komt zijn afspraken na, en houdt je op de hoogte.

Ook het toilet beneden is ontzettend opgeknapt. We hebben met elkaar soms overleg gehad, over hoe het getegeld zou worden.

Het resultaat mag er zijn. Alles keurig afgeplakt van tevoren. Gereedschap keurig opgeruimd, einde van de dag.

Al bij al,,,een vakman.

Dank je wel.
Laurens en Antoinette Nobel

Prachtig vakwerk!

15-02-2019

Wij kunnen ons alleen maar aansluiten bij de andere lovende referenties.

Bij een flinke uitbouw denk je al gauw aan chaos, rommel en stress – maar niets was minder waar. Na een korte periode van sloopwerk begon al snel de opbouw. Alles was perfect gepland en voorbereid. De aanbouw was een uitbreiding van 30 m2, een derde van de garage werd bij de woonruimte betrokken en zo ontstond een fantastische woonkeuken.

Hans regelt alles, bedenkt voor alles niet alleen de mooiste maar ook de voordeligste oplossing.

Het frame voor de schuifpui van 5,60 m en drie lichtstraten paste op de millimeter precies.

Kortom: echt vakmanschap!

Maar boven al het prachtige vakwerk was iedereen hier in de straat zeer aangenaam verrast over Hans. In plaats van de hele buurt met zijn radio te tiranniseren en een hoop overlast te veroorzaken, ruimde hij aan het einde van elke werkdag alles netjes op en veegde zelfs de stoep.

Hans is echt nog iemand met beroepseer, bekwaam en betrouwbaar, niet tevreden voordat alles perfect is.

Bedankt voor je inzet, we zijn ontzettend blij en dankbaar voor het geweldige resultaat en de plezierige samenwerking bij de realisatie.
Birgit en Frans
Elst

Resultaat is geweldig!

10-09-2018

Hans is een voortreffelijk en veelzijdig vakman die zich 100% inzet voor het beste resultaat en bovendien iemand met wie het erg prettig samenwerken is. Hij neemt de tijd om in overleg tot de juiste keuzes te komen en regelt alles, tot en met bouwvergunningen en bijbehorende tekeningen. Voor de zeer weinige dingen die hij niet zelf doet regelt hij andere vakmensen. Hans heeft onder andere de zolder compleet gerenoveerd en een dakkapel gebouwd en geplaatst en het resultaat is geweldig!
Alexander

Vakman die met je meedenkt!

09-09-2018

Tevreden kijken we terug op de verbouwing die Hans voor ons heeft uitgevoerd. Hans heeft goed werk geleverd met veel oog voor de details. Het resultaat is in onderling overleg tot stand gekomen. Hans is echt een vakman die met je meedenkt! Verder werkt hij precies en vakkundig. Ook in de toekomst hopen we nog op Hans een beroep te kunnen doen.
Hilde en Paul

Elke dag plezier van.

15-04-2017

Begin dit jaar heeft Hans onze badkamer en het toilet beneden verbouwd.

Betrouwbaar, vakkundig, nauwkeurig en met een hele goede afwerking! Hans doet alles zelf en regelt het stucwerk.

Hans, bedankt voor het eindresultaat: we hebben er elke dag plezier van.
Inez & Ralph Vodegel