Onderhoud

Is de dakbedekking nog in orde? Hoe is het gesteld met het metsel- en voegwerk? Zitten de kozijnen nog wel strak in de lak? En is de regenpijp niet verstopt? Regelmatig onderhoud is noodzakelijk om uw woning in optimale conditie te houden, zodat de waarde van uw huis behouden blijft.

Door gebreken aan uw woning tijdig op te sporen en te verhelpen, kunt u zowel de materiële als de financiële schade binnen de perken houden. Een woning is een gebruiksartikel dat onderhoud nodig heeft. Wanneer u de bouw of verbouwing achter de rug heeft, betekent dat dus niet dat u de eerstkomende jaren geen omkijken naar uw huis heeft. Het is aan te raden in elk geval één keer per jaar een grondige inspectie te houden.

Voor deze inspectie kunt u bij Hans Janssen Bouwservice terecht. Vooral de daken, de goten, het metselwerk en de kozijnen moeten goed in de gaten worden gehouden. Dat kan het beste gebeuren door een vakman die weet waar hij op moet letten. Veel mensen wagen zich bijvoorbeeld nooit op het dak van hun woning en weten daardoor niet in welke staat het verkeert. Misschien zijn er wel dakpannen verschoven door een hevige storm, of kan het water niet goed afgevoerd worden omdat de goten verstopt zijn. Als dergelijke mankementen niet snel verholpen worden, kan er lekkage ontstaan.

Als u te lang wacht met het plegen van onderhoud, kunnen de kosten enorm oplopen. Als het voegwerk is aangetast kan een muur door de inwerking van regenwater slecht worden en na verloop van tijd zelfs gaan scheuren.

U kunt bij Hans Janssen Bouwservice terecht voor vrijwel al het onderhoud aan uw woning. Zowel binnen als buiten.

Bekijk ook eens de projecten!!