Badkamer verbouwen

U wilt uw badkamer laten verbouwen? Dan bent u bij Hans Janssen Bouwservice aan het goede adres! Ik kan u helpen met een gehele of een gedeeltelijke verbouwing van uw badkamer.

Het hele proces, van het slopen tot en met de plaatsing van de nieuwe badkamer, kan ik voor u verzorgen. Hierdoor heeft u hier helemaal geen omkijken meer naar.

Door de directe samenwerking, heeft u in een mum van tijd de perfecte badkamer voor u. Ik heb veel ervaring met het verbouwen van badkamers en weet goed hoe dit het beste aangepakt kan worden. Het resultaat spreekt voor zich, bekijkhier voorbeelden van mijn werk.

Samen met u bespreek ik uw nieuwe badkamer, verzorg ik de aanlevering van de tegels en het sanitair en draag ik zorg voor het gehele traject. Ook het zelf aanleveren van materialen is een optie. Wel graag in overleg zodat ik weet wat er in komt. Ik werk namelijk het liefst met goed materiaal. Dan bent u verzekerd van een goed eindresultaat! Wilt u een badkamer met spullen van de bekende Doe Het Zelf ketens of van een webshop inrichten, dan bent u bij mij aan het verkeerde adres! Ik werk niet graag met deze z.g. “Dozenschuivers”!

Ik merk meestal met het afgeven van een offerte dat ik zeker niet de goedkoopste ben. Maar wilt u een badkamer die jarenlang zonder problemen functioneert, en geen kopzorgen, bel of mail mij dan.

Heeft u last van koude voeten in op uw badkamer? Ook hierbij kan ik u helpen, door het leggen van een elektrische vloerverwarming van Magnum. Ik heb via dit systeem al veel klanten voorzien van een heerlijk warme badkamervloer.

Kortom, heeft u wensen of vragen of loopt u met een gedurfd ontwerp in uw hoofd? Bel of e-mail me gerust: Dan maak ik uw droombadkamer.